Van bloggen naar Bloggen!

Ik zie het dagelijks bij veel blogs en vlogs (Video Logs). Ze worden gehost bij WordPress.com of Blogger.com en hebben een webadres zoals http://mijnblog.wordpress.com. Je hebt voldoende ruimte (3 GB) om foto’s en artikelen op te slaan en de standaard opties van WordPress voldoen. De advertenties die WordPress weergeeft (misschien wel van een concurrent) vindt je geen groot probleem.

 

Wil je echter meer (een eigen domeinnaam, een eigen email adres, video’s, webshop of meer opslag) dan zit je al snel aan een stevig bedrag (minimaal € 80,- per jaar prijsniveau juni 2014). Voor dit bedrag heb je een creditcard nodig!

 

Wat krijg je niet voor dit bedrag:

– één of meerdere email adressen eindigend op @mijnblog.nl

– extra opties toegevoegd aan je blog via plugins

– webshop mogelijkheden

 

Ik vind dat jammer. Je doet je best om jou mening uit te dragen en je hebt veel volgers. Maar met je webadres en een email adres bij een andere provider zie je er niet echt professioneel uit. En als ik je nu vertel dat je bij Kiss-BITS voor ongeveer hetzelfde bedrag een webadres naar wens, een volledig zelf instelbare wordpress omgeving met alles erop en eraan en zelfs een webshop ernaast kunt krijgen? Dat is toch veel mooier?

 

Toegang tot alle thema’s die er in wordpress mogelijk zijn, alle mogelijkheden om statistieken via bijvoorbeeld Google Analytics te bekijken, alle email adressen die je wilt en een webshop naar eigen wens. Wil jij dat?

 

Neem dan contact op met Kiss-BITS en wij maken een op maat gemaakte offerte voor je.

 

Comments are closed.