Wie zit er achter Kiss-BITS en waarom?

Hallo wereld,

Ooit mijn eerste regel op een computer …

Ik ben Maarten Peetoom. Met mijn 40+ jaar ICT ervaring op alle gebieden die je maar kunt bedenken heb ik besloten om voor mijzelf te gaan werken. Omdat ik vind dat de wereld van ICT en de wereld die zij bedient (de Business) te ver uit elkaar drijven wil ik daar graag oplossingen voor aandragen.

Ik heb een grote passie voor ICT in al zijn vormen. Computers, gadgets, Home-Automation etc. Ik vind het geweldig dat ICT zoveel kansen biedt aan organisaties en mensen om de administratieve last te verminderen en de deuren die het opent naar nieuwe toepassingen.

Ik heb een sterke ICT-achtergrond met ‘gevoel voor de business’, hetgeen mij samen met mijn opleidingen tot een goede gesprekspartner maakt voor zowel de business als de ICT-afdelingen. Ik werk klantgericht en weet met mijn enthousiasme mijn omgeving op een positieve wijze te stimuleren om gemaakte afspraken na te komen en weet de bruggen te bouwen tussen de business/gebruikersorganisatie en de ICT.

Naast mijn werk doe ik veel aan sport (fietsen, hardlopen, wandelen), ben ik bezig met genealogie (stamboomonderzoek) en fotografie. Tevens ben ik vrijwilliger bij SeniorWeb en IdeaCultuur, waar ik ouderen help met hun ICT-problemen onder andere via het geven van computercursussen, hulp-aan-huis en digitaal café. ’s-Avonds ben ik als docent verbonden aan de volksuniversiteit van IdeaCultuur (Soest en Zeist) en Volksuniversiteit Utrecht en doceer ik ICT-vakken en Stamboomonderzoek.

Via mijn Linkedin profiel, mijn facebook pagina en mijn Twitterkanaal kunt U meer van mij te weten komen. Voor zover ik los wil laten natuurlijk 😉

Weet U trouwens dat Kiss-BITS ook op LinkedInFacebook en Twitter zit?

Mijn motto’s:

  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd
  • Keep it Simple and Short (sommige mensen zeggen simple and stupid, ook goed!)
  • Eerlijk duurt het langst

Ik hoop U ooit met raad en daad terzijde te staan, op wat voor gebied dan ook.
Opmerkingen en opbouwende kritiek over deze website en mijn andere kanalen zijn altijd van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Maarten Peetoom MBA