Webhosting

Hieronder treft u onze shared hosting tarieven aan. Al onze shared hosting accounts voorzien standaard in:

  • spam- en virusfilter op alle binnenkomende en uitgaande e-mail
  • uitgebreide statistieken;
  • 24×7 monitoring van netwerk en systemen;
  • minimaal 1 MySQL database met beheertool (phpMyAdmin)
  • één FTP account om uw website te laden en te onderhouden

 

We verdelen onze producten verder in twee lijnen: Een standaard lijn met goede, snelle servers en een professionele lijn met zeer snelle servers rechtstreeks op de backbone van het Internet in Nederland. De professionele lijn is vooral bedoeld voor de websites met veel bezoekers. Verhuizen van de ene naar de andere lijn is geen probleem en kunnen we voor u regelen. Dus klein starten en uitbreiden is altijd mogelijk. Wil je echter direct een snelle omgeving, omdat je bijvoorbeeld veel online zult werken (bijvoorbeeld in WordPress) dan beveel ik van harte de Pro lijn aan.

Beheer

In principe zijn onze systemen zo opgezet dat de klant zelf zijn beheer uit kan voeren via het DirectAdmin console. Heeft u als klant totaal geen tijd of zin om dit zelf te doen dan kunt u bij Kiss-BITS een beheercontract afsluiten. Op onze beheerpagina kunt u hier meer over lezen. Bij de bestelformulieren kunt u een beheeroptie uitkiezen.

Standaard Webhosting

Onze standaard productlijn op dit moment verdeeld over 6 pakketten:

 

 

Via ons standaard bestelformulier kunt u een of meerdere domeinnamen met een van de bovenstaande webhosting pakketten bestellen.

Professionele webhosting

Binnen onze professionele lijn hebben wij 3 producten.

Prolijn 2014-07-22

 

Via het professionele bestelformulier kunt u uit deze producten kiezen.

 

 

Wilt u meer informatie of advies over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.


Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief omzetbelasting (BTW) en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.