Domeinnamen

Waarom een domeinnaam?

Een professionele uitstraling van een onderneming staat of valt met een eigen domeinnaam. Registratie van de juiste domeinnamen maakt uw bedrijfsnaam en namen van producten of diensten voor uw klanten bereikbaar en vindbaar op het web. Na registratie kunt u snel aan de slag. De meeste domeinnamen zijn namelijk binnen 24 uur geregistreerd.

Soepele verhuizing

Heeft u al één of meerdere domeinnamen, maar wilt u deze verhuizen? Kiss-BITS zorgt ervoor dat verhuizing van domeinnamen snel en probleemloos verloopt zonder dat uw dienstverlening wordt onderbroken. E-mailverkeer en websites blijven ook tijdens verhuizing gewoon bereikbaar en operationeel.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Als geen ander begrijpen wij het belang van de bereikbaarheid van uw domein. Daarom kent Kiss-BITS een geografisch gescheiden infrastructuur. Onze nameservers worden op drie verschillende locaties beheerd: Amsterdam, Rotterdam en Enschede. Beschikbaarheid van uw domein wordt op deze manier geoptimaliseerd.

Beheren kunt U zelf

Onze klanten en partners beheren zelf eenvoudig de domeinnamen van hun eigen klanten. Hiervoor maken zij gebruik van ons panel. Kortom: makkelijk, snel en op elk gewenst moment.

Bestellen

Om een domeinnaam te controleren op beschikbaarheid en deze te bestellen kunt u gebruik maken van ons normale bestelformulier of ons professionele webhosting bestelformulier. De verschillen tussen de twee bestelmogelijkheden vindt u op de pagina betreffende webhosting.

Advies op maat

Wilt u meer informatie of advies over het registreren of verhuizen van domeinnamen? Neem dan contact met ons op.