Beheer van uw website

Standaard kan de klant altijd beschikken over een beheeromgeving waarin deze alles kan doen wat een webmaster zou moeten kunnen. Dit gebeurt via DirectAdmin. Op de website van DirectAdmin is een mooi voorbeeld te zien van dit instrument. Wilt u dit niet of is u dat te veel werk (het is tenslotte best wel ingewikkeld voor de niet ICT-ers onder ons) dan kunt u bij Kiss-BITS ook een beheercontract af sluiten.

 

We beschikken hiervoor over meerdere mogelijkheden:

Strippenkaart

Een strippenkaart met 10 of 25 strippen. Vooral handig wanneer u veel zelf kunt maar af en toe even hulp wilt inhuren van ons. Per probleem wordt eerst met u vastgesteld hoeveel strippen een bepaalde oplossing of uit te voeren klus kost. Een strip staat voor 15 minuten werk. Een strippenkaart is onbeperkt geldig.

Servicecontract Pro

Binnen dit servicecontract zal Kiss-BITS standaaard elke week controles uitvoeren op uw website. Zijn onderdelen nog up-to-date. Geeft de statistieken nog goede cijfers of is er iets erg mis? Gemiddeld zal Kiss-BITS hier ongeveer een half uur tot 45 minuten per week aan besteden.

Binnen dit servicecontract kunt u ook extra werkzaamheden laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van uw website naar Kiss-BITS of het installeren van WordPress etc. Hierover worden met u van te voren afspraken gemaakt en wordt ook een offerte door Kiss-ITS afgegeven. Uurtarief is hier € 60,-.

U heeft ook toegang tot een knowledge database waarin vele technische zaken zijn uitgelegd. (under construction, tot die tijd verlenen wij u de service van Pro+)

Servicecontract Pro+

Dit servicecontract zal, naast de normale zaken zoals deze ook in het Servicecontract Pro zitten, uitgebreider controles uitvoeren en u eventueel adviseren wat te doen met Google SEO zaken. Uw contract is in handen van een van onze beter opgeleide medewerkers vandaar ook een tarief van € 75 per uur. In voorkomende gevallen zal een lastigere opdracht in het kader van de strippenkaart ook via de Pro+ medewerker worden opgelost.

Servicecontract Pro++

Binnen dit servicecontract kunt u uw volledig beheer van uw website aan Kiss-BITS overlaten. Na het installeren van uw website zullen wij al het technisch onderhoud verrichten. Binnen dit contact zult u te maken hebben met de senior webmaster.

 

Bestellen van deze producten kunt u doen als onderdeel van de bestelling van uw standaard webhosting pakket of bij bestelling van onze Professionele webhosting pakketten.

Indien u al een webhosting pakket heeft besteld kunt u nabestellen via deze pagina.