De beste bescherming voor Windows XP Computers

Gebruik jij nog steeds Windows XP. Pas dan op en kies een Top-3 Anti-Mallware pakket uit dit artikel. Geen garantie maar het beste alternatief.
Eigenlijk is het beter om over te stappen op een ander besturingssysteem, zoals bijvoorbeeld Ubuntu (gratis!). Wil je meer weten? Neem dan even via PB of email contact op met Kiss-BITS. Ik kan een en ander soepel regelen.

 

XP-gebruikers: Dit is de beste bescherming beschikbaar

Overgenomen uit Automatiseringsgids van 22-07-2014

Het beste advies voor gebruikers van Windows XP is over te stappen naar een moderner besturingssysteem. AV-Test zetten de beste anti-malware voor Windows XP op een rij, voor wie een overstap nog niet mogelijk is.

AV-Test analyseerde in totaal 32 anti-malware producten specifiek op de bedreigingen waar Windows XP mee te maken krijgt, zo meldt ZDNet. 23 producten zijn bedoeld voor de consumentenmarkt en 9 voor bedrijfstoepassingen.

De software werd getest op de bescherming die het product biedt, de prestaties en de gebruiksvriendelijkheid. Geen van de producten in het bedrijfssegment slaagde helemaal in de test. Bij de consumentenproducten waren er drie die de hoogste score behaalden.

Securiy Essentials van Microsoft zelf kwam er niet best uit in de test. Het is altijd nog beter gratis producten als Panda Security Cloud Antivirus FREE te gebruiken dan te vertrouwen op de bescherming die Microsoft biedt. Kijk voor de volledige resultaten bij AV-Test.

Comments are closed.