Beveilig uw website en scoor hoger in Google

Google heeft aangekondigd dat websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat hoger gaan scoren in de Google resultaten. Een extra reden om uw website te beveiligen!

Kiss-BITS wil zijn klanten graag allemaal helpen aan een SSL-certificering en heeft een kortingsactie opgezet. Een SSL-certificaat op uw bij Kiss-BITS gehoste website voor maar €60 (!) per jaar.

Wat is een SSL-certificaat?

SSL betekent Secure Sockets Layer en is een encryptie-protocol om de communicatie op het internet te beveiligen. SSL is een protocol dat de gebruiker laat weten of de bezochte website daadwerkelijk de website is waarmee de gebruiker verbinding wil maken. Door middel van verificatie weet een gebruiker dus met zekerheid dat er geen kwaadwillende tussen de verbinding met de website zit. 

Waarom een SSL-certificaat?

U herkent websites die beveiligd zijn met SSL aan het (groene) https gedeelte en het slotje in de adresbalk van uw browser. SSL-certificaten maken uw website niet alleen veiliger, het draagt ook bij aan het vertrouwen dat uw bezoekers hebben in uw website. En niet geheel onbelangrijk: Uw website zal als gevolg van deze beveiliging hoger gaan scoren in Google!

Onze aanbieding

Bestel een SSL-certificaat (voor uw webhosting op een van onze Pro-servers!) voor uw eigen website, webshop of webapplicatie. U betaalt dan in plaats van de standaard prijs van € 90 per jaar (9,00 euro per maand) slechts € 60 per jaar (6,00 euro per maand)! Dit bedrag is inclusief volledige installatie en configuratie door de technici van Kiss-BITS. Uw website is direct veiliger, straalt meer vertrouwen uit en scoort hoger in Google!

Bestellen

Nieuwe klanten kunnen het SSL-certificaat gewoon mee bestellen tijdens de bestelprocedure voor een hostingpakket.

Als u gebruik wenst te maken van deze aanbieding dan kunt u dit aanvragen via uw klantenpaneel en voer een ticket op met uw bestelling, waarin u aangeeft voor welke domeinnaam of domeinnamen u een SSL-certificaat wenst aan te vragen. Vervolgens regelen wij de rest! Zodra het certificaat is geïnstalleerd, ontvangt u een bevestiging dat uw domeinnaam beveiligd is. Heeft u vragen over SSL-certificaten, neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u dit certificaat op een nieuw hostingpakket dan kunt u hem bestellen tijdens het bestelproces voor het hostingpakket. Let op: Dit product is alleen geschikt voor onze PRO-serie hostingpakketten.

Comments are closed.